23 januari 2012

VANCOUVER, I LOVE THE CITY! - LÖRDAG SÖNDAG

Jag och Paulina hade bestämt oss för att det var dags att se lite mer av Vancouver än bara Granville street, och hade hört att Stanley Park var jättefint, så vi begav oss ditåt på en promenix. På vägen dit kommer det fram två killar som börja prata om Ragnar (Paulinas pälsjacka, haha) och dom var astrevliga och hade inget för sig så dom följde med oss på promenaden. Sjukt sköna killar med precis vår humor.

Dessutom sprack himlen upp och det blev soligt och varmt. Perfekt promenad!!
Den jobbiga biten var att dom ville hänga med oss hela kvällen, och det ville inte vi. Som tur var hade dom ingen telefon och vi bestämde mötesplats, hehe.. Vi dök inte upp.. Vi gick istället med resten av tjejerna och åt på thairesturang, sedan tillbaka till hostellet där vi körde ölspelet och flummade omkring.


Runt tio tiden gick vi ner till baren på hostellet och drack sex on the beach för 25 kronor. Fett värt! Vi gick sedan till Roxy där Mickis fixade in oss i kortkön, yay! Men Roxy var inte så kul, konstigt folk och konstig musik. Dessutom var jag fett opepp och trött. Linn var fettskön och ljög om att Palle hade gått till Venue så vi gick dit för att lämna av Emelie för jag och Emma ville hem. Men vi insåg snabbt att Palle nog inte gått dit så vi gick tillbaka och lämna Emelie på Roxy igen.

Jag och Emma fortsatte våra äventyr med vår egen efterfest på pizzerian. Fyfasiken va kul det var, skratta ihjäl oss typ.. och klockan var halv ett. Såna himla mesar, vi dryga med Emmas kompis i Sverige och hade sjukt kul. När vi kom tillbaka till hostellet och hade placerat oss i sängarna knackade det på dörren.


Öppnar och utanför står en kille; Hey, do you wanna party with us? Vi gick till deras rum för dom bodde grannar men dom hade inget att bjuda på så vi gick tillbaka, då följde dom med och hängde i vårt rum. Haha dom var också sjuka, men vi var trötta och ville sova så vi dissade dom också. Vid tre tiden kunde vi äntligen gå och lägga oss!

På söndagen hände inte mer än att vi gick upp, packa i ordning, hängde lite i uppehållsrummet och snacka med en trevlig britt och tog bussen hem! snipp snapp snut, så var denna vancouver saga slut!

Inga kommentarer: