21 februari 2012

LIFE IN MEXICO

Livet rullar på här i Mexico. Har bränt mig, men faktiskt på ställen som är förståliga. Jag är duktig med solskyddet. glömde att ta ordentligt runt kanterna på bikinin bara.

Men vi bestämde oss för att låta vår hud vila lite, så vi började kolla om det fanns någon av våra aktiviteter vi vill göra om vi kunde göra spontant. men allt var tvunget att bokas en dag i förväg. Hur som, går upp på våra rum så knackar det på dörren. Där står Marcus som jobbar här på hostellet och säger att transporten väntar på oss.. SHIT! Vi hade bokat fel dag, så vi fick springa upp, sätta på oss skor och springa ut. Transporten tog oss till;





Helt magiskt var det. Det var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse, att höra vågorna, känna hästen under  sig och bara koppla av. Underbart!! 

Igår hängde vi på stranden och på kvällen kolla vi in läget på det mytomspunna nattlivet här i Cancun. Jag vet inte, rätt besviken. Ganska överskattat. Coco Bongo var galet trångt, man kunde inte ens röra sig. det var jättedyrt också men slöseri med pengarn. men man kan ju säg att man varit där. Det är den största och populäraste nattklubben. Mötte två norrmän av ren slump så gick vi till en annan klubb men det var verkligen inte kul. Vet inte om vi börjar bli gamla eller vad det är frågan om. Men jag föredrar nog faktiskt att bara dricka en eller två drinkar på en bar. 

Vi gjorde även ett misstag som kunde ha kostat oss dyrt, men vi mår bra, och vi kom ur situationen rätt snyggt. 

Här är lite bilder från gårdagen!







Nu blir det lite siesta, denna resa borde sponsras av PRO! Men vet ni, huvudsaken är ju att man har det bra, och det har vi!!! Älskar detta!


Inga kommentarer: