24 februari 2012

ISLA BONITA

Isla Mujeres var asnice. Vi hyrde scooter och åkte omkring lite på ön. Hittade en jättemysig beach club med swimmingpool, bar, resturang osv så där satt vi och surpla strawberry daiquiri och hade det gött. Vattnet var dock inte så bra där och det var massa sjögräs så efter ett tag åkte vi vidare till en annan strand där alla var. Där var det långgrunt och vindstilla,

Igår kväll skulle vi ge cancuns nattliv en till chans, iallafall så dom hade en ärlig än. Började med BBQ och förfest på terassen här på hostellet. Vi har träffat två jättetrevliga danskar! Helt plötsligt förvandlades det till scandinavian party med swedish house maffia och avicii men det var underbart skoj.

En gubbe som jobbar här tog oss till en av klubbarna vid hotellzonen som hette Dady O´s. Asbra. Det var stort, mycket folk, men inte packat. I den öppna baren kunde man beställa vad man ville, inte bara ett litet utbud av nå äckliga blandningar med halvtaskig sprit. Och musiken var riktigt varierad så man kunde nästan hela tiden sjunga med.

Min röst lämnade jag i ett hörn där inne, får se om vi går och hämtar den ikväll!

Nu kom vi precis hem från en sista tur till stranden, det blåste storm dock så vi kastade oss lite i vågorna för att bli människor igen, sedan åt vi en god måltid på donken. Citerar alexandra; "det här var nog det bästa vi ätit på hela veckan" hahahha så himla skön. sen börja vi tänka på vad vi ätit under veckan och kom fram till att så kanske inte var fallet.

På grund av stormen som bidrog till sand överallt, mest i näsan så bestämde vi oss för att åka tillbaka till hostellet. så nu ska vi sola lite på terassen och bada jacuzzi!

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltså, vilka dagar ni verkar ha haft! och vilka bilder! Tänk om jag var hälften så äventyrlig av mig.... nu får jag upptäcka världen via dig i stället gumman! kram mamma