22 februari 2012

ANOTHER DAY IN PARADISE

Som de flesta säkert gissat så stod simma med delfiner på schemat idag. Vaknade 7.. 4.50 Seattle tid och var klarvakna, åt lite frukost och åkte till stället där akvariet var. Det var helt underbart. Jag har ju gjort detta förut, och den känslan första gången är såklart svårslagen. Men det här var helt annat, vi fick t.om. en footpush. alltså dom knuffade oss på fötterna genom hela vattnet.

Vi fick även en puss av ett sjölejon. hade han haft lite tuggummi hade det varit lite trevligare.. nejdå, det var jättemysigt. vilket härligt djur. Efteråt åt vi på en resturang med utsikt över delfin poolen och drack margheritas och strawberry daquires. Jättegott, sedan kolla vi runt lite i affärer och jag fick min saknade starbucks!

Vi tog bussen hem och för tredje gången på 4 dagar kom vi helt åt helvete. så vi hoppa av bussen där vi kände igen oss lite och gick hem. det tog ett tag men hem kom vi och vi har nog sett hela Cancun snart!

När vi kom hem var vi så sjuuukt övertrötta så vi skratta åt ALLT. avslutade kvällen med 2, närmare 3 timmar i jacuzzin på vår takterass här på hostellet med trevliga australiensare. Åh vad jag älskar detta hostell. Man möter så himla mycket inspirerande människor!

Nu är det dags att sova, imorgon väntar en heldag på beachen. Vi ska nämligen åka ut till Isla Mujares som är en ö som ligger typ 30 minuter utanför Cancun. Det ska bli nice!










Inga kommentarer: