28 maj 2012

VANCOUVER, WE LOVE THE CITY

Denna Vancouver helg har verkligen varit bäst bäst bäst! Vi har inte haft några problem, vi fick det största rummet på hela hostellet medans vi varit inställda på att få det minsta. Vädret har varit strålande, vårat gäng var bara så awesome tillsammans.

I fredags var vi på Venue, men var inte alls mycket folk där. Vi hade dock askul ute på gatan istället, vägen hem var som en stor enda efterfest. Spelade lite biljard när vi kom hem, det gick dåligt! Sen gick vi och duscha och gick och la oss. Så jäkla skönt!

På lördagen vaknade jag av att Emma kom och la sig i min säng och dom skulle upp och äta frukost men jag ville hellre sova så jag, Stig och Nina stannade kvar och sov. Vid halv tolv vakna vi alla upp igen och var redo för dagen. Köpte sushi och gick och satte oss i en park och mös innan vi gick in och shoppade lite och vandrade omkring.

Vid 4 träffades vi vid hostellet allihopa igen för att gå och äta middag, fick tips att gå över bron till granville island och äta där. Storslagen utsikt på bron och sedan hitta vi en mysig uteservering där vi kunde dricka drinkar och äta god mat.

När vi kom hem därifrån la vi oss och chilla lite och började gör oss iordning för kvällen, vid 11 gick vi ner till baren och träffa några irländare vi träffat dagen efter så vi hängde med dom och hade det askul. högljudast var vi nog, förra gången vart vi ju tillsagda men inte denna gång.

Gick till republic sen, musiken var bra. människorna och inträdet sög. 21 jävla dollar. Gick åter igen ut och chilla på gatan, dom stänger ju av hela gatan så man kan sätta sig mitt på gatan utan att bli påkörd. fett underskattat! Avslutade kvällen med pizza och en dusch och somna gott vid 4 tiden.









allting har bara varit så himla perfekt förutom floppen med nattklubben i lördags, men vi hade sjukt kul ändå!

Inga kommentarer: