30 maj 2012

SHOOTING

Idag har det varit en händelserik dag i Seattle. I morse var det nämligen en man som fick in på ett Café i Ravenna och skjöt. två dog direkt och två andra vårdades på sjukhus. en tredje av de har nu också dött. Senare skjöts en kvinna downtown och hon dog direkt. Bilen och pistolen hittades i West Seattle och nu har man tydligen hittat gärningsmannen död, han skjöt sig själv i huvudet.

Alltså det är klart att det skulle kunnat hänt i Sverige också, men just här, där jag alltid känt mig så trygg. Jag vet inte, man har ju en liten rädsla för kriminaliteten i USA. Seattle har varit en så lugn stad hittils, hur ofta hör man om den liksom? I torsdags vart en pappa skjuten när han körde vid ett rödlyse, i lördags vart någon skjuten på den där festivalen plus att det var någon som avfyrade 60 skott i södra seattle, och sen det som hände idag. klart det är lite obehagligt!

Inte nog med det vann vårat baseball lag tydligen stort över Texas Rangers. Seattles Mariners är kända för att vara rätt dåliga. men vi vann med 21-7!

Trots allt ovanligt som hänt i Seattle idag har det varit en vanlig dag för mig. Efter jobbet åkte vi ner till stan och fikade, vi var ett stort gäng så det var roligt som vanligt! Imorgon blir det middag hos en tjej från österrike och på fredag ska vi få vara med om en amerikansk rättegång. Berättar mer om det då!

1 kommentar:

Linn sa...

+ den galne mannen i florida som åt en hemlös ansikte typ i måndags eller vare va :o