19 oktober 2011

WEDNESDAY EVENING!

Tog bilen till mt. baker och träffade Emma efter middagen. Mt. Baker är ett område, men också ett berg här i Washington vilket kan vara lite förvirrande. Första gången Emma sa att hon bodde i Mt. baker tänkte jag att det var det området runt berget - stackars flicka! haha men så var ju inte riktigt fallet utan hon bor cirkus 20 minuter med bil haha!

Iallafall så kollade på i rymden finns inga känslor. När vi gick igenom film valen insåg vi hur underbart det är att faktiskt kolla på filmer man redan sett förut, därför stod valet mellan denna eller tjenare kungen! Efter filmen låg vi bara och pratade jättelänge. Starbucksfika och shopping downtown i all ära, men hemma kvällar får en verkligen att känna sig hemma! Eh, okej den meningen vart ju ganska självsägbar.. Men ni fattar la hur jag menar?!

På väg hem visa GPSn mig över downtown, alltid lika skum känsla. Men att stå där vid ett rödlyse med en bra låt på radion och kolla upp och se att man är omringad av skyskrapor. Det är bannemig en sjukt häftig känsla!


1 kommentar:

Anonym sa...

...och du är en sjukt häftig tjej som gör det här äventyret! kramar från lilla mamma