25 mars 2012

VILKEN HÄRLIG HELG!

Ännu en underbar Seattle helg har gått mot sitt slut. Receptet för en underbar Seattle helg innehåller två saker; bra vänner, och bra väder. Vilket då denna helg haft gott om! I fredags jobbade jag ju hela kvällen, men i lördags stod klockan på väldigt tidig tid för att vara lördag.

Åkte ner till stan och träffa Mickis, Emelie och Palle vid Pike Place Market för att springa till färjan ut till bainbridge island. Vi missade den dock precis så vi fick sitta och hänga lite på terminalen innan nästa gick. på färjan roade vi oss med att ta bilder och spela kort och spana in snyggingar haha!

Kom fram till Bainbridge och då sprack det äntligen upp och det vackra vädret som utlovats visade sig. Amanda, Elin och Anna kom även ut till ön och vi åt en super god lunch på ett café där. Sedan gick vi och köpte glass innan vi satte oss vid hamnen och sedan var det dags att åka hem.

Kvällen spenderades i Mt. Baker, surprise surprise! Fruktsallad och sex and the city. Jag strejkade från tältsängen och sov i Mickis säng istället. Sov som en prinsessa.

Idag åt vi våffelfrukost eftersom det är våffeldagen i Sverige. Sen åkte vi ner, strosa omkring på 1st Ave och Pike place market. Åt lunch på en vietnamesisk resturang och drack kaffe i parken nere vid pike place.

Åkte hem och jobbade lite innan jag och Emelie tog bilen till mt. baker igen där vi umgicks lite med Palle & Emma. Vi bara mös, pratade och ja, hade det mysigt.





Som sagt var, en helt underbar helg helt enkelt!

Inga kommentarer: