14 augusti 2011

LCC MÖTE

Tog bilen till Alki beach då, som ligger i West Seattle. Man åker ut över en bro och det är typ en halvö eller nått ånt. Parkerade och så ringde Carro för våra au pair möten kommer ofta vara tillsammans. Iallafall förklarade jag vart jag var och hon sa att jag borde gå tillbaka och ta bilen. Och jag ba; nej neeeej, jag är snart framme. Jo tjenare. Efter 20 minuter ringde hon igen.... Då såg jag äntligen stranden. Efter ytterligare 20 minuter var jag framme. Haha.. Jaja, det var en fin strandpromenad och det var fint väder.

Själva mötet var väl inget speciellt, vi satt och käka lite nachochips med salsa och pratade. Träffade vissa tjejer jag bara tidigare haft kontakt med på Fb så det var superkul! Men annars hängde jag mest med Carro! jag är så glad att jag har henne här! Skönare brud får man leta efter!
Hon var även så snäll så hon skjutsade tillbaka mig till bilen.

På vägen hem blev jag kär!
I horisonten färgade solen himlen korallfärgad, jag såg alla skyskraporna down town och himlen reflekterades mot en som gjorde den helt rosa. Det var halvmörkt och lysena i skyskraporna lös upp staden. Jag fick lite tårar i ögonen och en AHA- upplevelse. Shit.. Jag är i USA! och SHIT! Vilken vacker stad jag bor i! Jag satte på radion och ville höra någon bra amerikansk melankolisk låt.... bruuuuuuuuuuuus jag kom in på någon kanal jag inte hade någon aning om vilken det var och jag stängde snabbt som sjutton av. Det får jag ratta med någon annan gång!





jag

Inga kommentarer: