20 augusti 2011

HELA VECKAN HAR JAG VÄNTAT PÅ FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG

Fick ta bilen till Paulina igår vilket var himla bra för det vart rätt sent. Bara det att när jag och Carro ställde in GPSen ställde vi in heeeeelt fel adress. så istället för en resa på cirkus 20 minuter blev det en resa på en timme.. + ett stopp på burger king. hungriga som vi var. köpte dock nått man inte blev så mätt på.. typ kyckling strips. långa smala.. 6 stycken.. haha jaja..

väl hos paulina mötte vi värsta slottet.. gick typ vilse?! vi hade 1000 skrattanfall och alla var heeeelt slut efter veckan så det var mycket övertrötthet. när vi bada hottub fick vi typ hjärtinfarkt då Malin stod på land och hoppa till när sprinklersen kom på. Det lät som en björn kom springande och alla vart typ skräckslagna..

Idag bjöd Seattle på underbart väder så vi drog till alki beach och hängde lite, innan vi åkte hem till carro och böt om, duscha lite och fixa oss till cheesecake factory.

vart bara cheesecake factory och lite shopping på wahlgreens då ingen bra film gick i rätt tid så det får la bli någon annan dag.

Imorgon bjuder Seattle på 80 farenheight, vilket är cirkus 26 grader.. vilket resulterar till troligen ännu en dag på Alki. Det är helgerna man lever på som au pair. Just sayiiiin

Inga kommentarer: