7 augusti 2011

HIKING

Jag är lite confused för som de flesta vet pratar vi både svenska och amerikanska i detta hem. Det är mer förvirrande än jag trodde. Jag vet inte hur jag ska förklara så ni förstår. Men när man hör blandat hela tiden så typ hoppar hjärnan. Så ibland stannar den på engelska vilket gör att jag kan tänka på engelska, inte hela meningar men många ord och uttryck. Känns supertöntigt men that´s how it is!

Idag har det varit en lång dag, jag har fått jättemycket beröm och de tycker jag skämmer bort dem för jag hjälper till så mycket. Det känns superbra att få bekräftelse att de gillar vad jag gör och att de tycker jag hjälper dom på ett bra sätt. Jag har aldrig haft inställningen att jag vill vara världens bästa au pair, som många har. Jag vill hjälpa min familj att få ett lättare liv och säker och kärleksfullt omhändertagande av deras barn medans de är på jobbet.

Vi åkte på hike idag, eller gick rättare sagt. Ungefär en och en halv timme från här. Vi gick lite fel först så vi var mer bergsklättrare än hikare. Men tillslut kom vi på rätt väg och när vi kom fram till mirror lake var det såååå värt det. Naturen här är som sagt underbart vacker! Nu på kvällen var mina värdföräldrars vänner här på middag, de hade en au pair från Thailand som var jättetrevlig, vi skulle väl försöka mötas någon gång.
(älskar att jag typ har strumporna upp till knäna... haha)

På onsdag ska jag träffa lite svenska au pairer down town på kvällen vilket känns super. Har ju varit lite isolerad nu eftersom jag har haft introduktion och jag vill verkligen komma in i familjen innan jag sticker iväg varje kväll. Men nu känner jag mig redo för det :) Gonna be awsome!

2 kommentarer:

Anonym sa...

älskar alla dina blogginlägg hanna! de är som en bra bok man läser :D / kramis från fanny

Livet runt 40 sa...

Jag håller med ovanstående läsare.. du är fantastisk på att skriva och berätta, ser fram emot alla saker du kommer att skriva om .. kramar från Svedala :)