1 juli 2012

TOPPENHELG

Så i Fredags kom Garrett, Dan och Emma och hämta upp mig här. Vi åkte och handla det sista och började bege oss till stället där vi skulle campa. Så jäkla kul var det när takboxen öppnades och några sovsäckar ramlade ut på I-90. Okej, kanske inte så roligt med tanke på hur farligt det är. Men övertröttheten slog till.

Vi kom fram och hittade en camp plats, såg massor av rådjur på vägen. Eller ja, två. En liten och en stor med horn. Vi satte upp tältet, gjorde upp eld och sen satt vi hela natten och njöt av ljudet av floden, elden och vi satt och prata om allt. Vid 12 var det dags för läskiga historier. Vi grillade korv och smores och hade det så jäkla bra. Lärde killarna begreppet "livet på en pinne".

Vaknade dagen efter klockan tjugo över sju av att Garrett skrek godmorgon, vi låg och lata oss typ en timme innan vi börja packa ihop. Kom fram till Seattle och åkte upp på Queen Anne. De andra åt frukost på en resturang här medans jag hämta lite saker för kvällen och så.

Lördagens äventyr var lite mer sofistikerat. Vi fick klä upp oss, mingla och vi hade det jättetrevligt. Vi var på en tillställning hos någon av Garretts vänner och vi fick träffa jätte mycket trevliga människor, vi var absolut yngst där, men vi hade tydligen varit en hit enligt Garrett.

Idag vaknade vi vid tjugo över 9. Emmas och Mickis tvillingar fyllde 2 idag så det bjöds på bagels med lax, cream cheese och hela faderullan. Sen har vi bara slöat precis hela dagen. Tog en taxi hem och blev utbjuden av taxichauffören. Tack, men nej tack!












Inga kommentarer: