16 juni 2012

MÄNNISKOR I SEATTLE

Flashmoben här i Seattle var lite fail. vi var bara 6 människor som var med.. skämmigt var det men jag tog en  laget så att säga. detta var iallafall en flashmob som hölls av au pairer över hela USA. rolig idé! synd att det inte blev som vi tänkt oss bara.

Efteråt gick jag, mickis och Jorid till starbucks. jag och mickis satt där för evigt, tills emma kom. Under tiden hann vi möta roliga människor, en man från Louisiana som var runt 60 och typ flirta med oss eller nått, han stod och prata ett tag. sen gick han, sen kom han tillbaka och sa; "hey girls, i just have one more request.. i would like to take a picture of you nannies so I can have it in my scrapbook of people I meet in Seattle"... öööh?! det fick han då inte.

Efter det kom en kille fram och berätta om en man som tydligen hade friat inne på donken, blivit totaldissad av sin tjej och fått ett gratis meal?! roliga människor finns det gott om här i Seattle.

Jag, Mickis och Emma gick och åt på cheesecake. gott som vanligt. vi satt där aslänge. på bussen påväg hem så såg vi en kille som blev jagad av polisen. när han fick fast honom var elpistolen framme och han slog han sådär i knävecken. lite onbehagligt.

Nu ska vi kolla på nån film, lutar mot alice i underlandet!


Inga kommentarer: